ONTDEK JOUW IDEALE TRAINING

Waarom binnen sporten als de fijnste en gezondste sportschool buiten is. Met Mom Workout train je in de mooiste parken van Nederland, op je eigen locatie of thuis via onze online trainingen. Zit je gewenste workout vol of staat je gewenste tijd / dag er niet tussen? Laat het ons dan weten en dan geven wij een seintje wanneer er een plekje vrij komt.

Groepstraining

Vanaf  € 50,- per maand

Personal training

Vanaf  € 50,- per training

Online training

€ 15,- per maand

Combineer een persoonlijke workout met online trainen en ontvang 5 euro korting!

MOM WORKOUT GROEPSTRAININGEN

Je gaat bevallen

Je wordt (weer) moeder. Een periode van geluk, onzekerheid, lijstjes maken, plannen. Vergeet niet om aan jezelf te denken en start nu met een workout speciaal voor aanstaande moeders. Hiermee weet je zeker dat je fit bent voor de grootste prestatie in je leven.

ONTDEK MEER

Je bent bevallen

Je hebt de prestatie van je leven geleverd, je bent druk en geniet van je kind(eren)! Toch begint het weer te kriebelen, je wilt weer sporten maar je lijf is anders en je weet niet hoe. Tijd voor een training met persoonlijke aanpak, je voelt je snel weer sterk, fit en energiek!

ONTDEK MEER

Het bevalt niet meer

Pak het trainen weer opnieuw op! Samen vertalen we jouw doelen naar persoonlijke en afwisselende trainingen. Deze workout is voor alle energieke moeders, ook als je al jaren geleden bent bevallen. Topfit, blessurevrij en weer in die favoriete broek, durf jij het aan?

ONTDEK MEER

De ultieme workout om fit te worden

Intensief

Je wilt maximaal sporten, of je nu zwanger bent of niet. Samen halen we alles uit jouw training.

Verantwoord

Onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut sporten om snel maar verantwoord fit te worden, wat de kans op blessures verkleint.

Persoonlijk

Elke workout kan op verschillende intensiteiten uitgevoerd worden, aangepast aan jouw fitheid op dat moment.

Lekker Buiten

Buiten sporten is bewezen gezonder en effectiever voor lichaam en geest. Waarom binnen in een sportschool sporten als het ook in de frisse buitenlucht kan.