Veelgestelde vragen

Door de studie (sport)fysiotherapie hebben wij de meeste kennis over fysiologie, anatomie, sport en trainingsintensiteit op wetenschappelijk (master) niveau. Hierdoor kunnen wij een koppeling maken tussen de optimale training voor jouw, zodat jij resultaat merkt.

Je kunt zo vaak trainen als je zelf wilt. Als je zwanger bent, raden we je aan niet meer dan 1x per week te trainen. Daarna is het verstandig om minimaal 2x per week te trainen om fit te blijven. Bekijk de locaties voor beschikbaarheid en tijden.

Zorg dat je altijd een flesje water mee neemt. Daarnaast voor in de zomer, lente en herfst een droog vest of jas. Draag in de winter meerdere lagen en een jas voor op de terug weg.

Je betaalt je lidmaatschap altijd vooruit. Als je lid wilt worden, kun je online voor de eerste maand betalen. Je krijgt dan iedere maand automatisch een herinnering om te betalen voor de volgende maand. Na 2 maanden kun je overschakelen op automatische incasso.

De lessen gaan altijd door, tenzij er onweer of ijzel wordt verwacht. Dit wordt minimaal een uur van tevoren aangegeven per whatsapp of telefoon, controleer dan altijd je telefoon voordat je van huis weg gaat.

De lessen gaan niet door op nationale feestdagen, dit zal niet leiden tot contributie vermindering. Wel kun je je aansluiten bij een andere les in die week.

Tuurlijk, iedereen kan mee doen! Heb je een blessure of vraag geef dit dan altijd aan. De train(st)er maakt de workout zo, zodat iedereen op elk niveau mee kan doen en altijd op het juiste niveau traint.

Wij zorgen ervoor dat de kleine spullen altijd in de rugzak van de train(ster) kunnen. Mochten we niet op de plek blijven met de workout, dan geven we dit de week er voor aan, zodat je niet teveel spullen mee neemt.

Je kunt altijd je blessure aan ons uitleggen, dan kunnen wij na wat fysiotherapeutische vragen en mogelijke testen bepalen of je (evt. aangepast) mee kunt doen of dat je toch behandeld moet worden door een fysiotherapeut.

Dit kan! We hebben liever dat je elke week komt, dan dat je er één moet missen. Stuur voorafgaand de trainster(s) wel een bericht, zodat de workout op de grote van de groep aangepast kan worden.

Ja, het is mogelijk om op ieder gewenst moment van start te gaan. Je abonnement kan op ieder moment worden gepauzeerd worden. Je ontvangt automatisch een bericht wanneer je weer moet betalen voor een nieuwe maand.

Je kunt in je account een abonnement pauzeren of opzeggen. Als je je abonnement hebt opgezegd, moet je weer een nieuw abonnement aanschaffen als je weer gaat beginnen. Als je je abonnement vroegtijdig opzegt, dan kunnen we je helaas geen restitutie verlenen voor de rest van de looptijd.