Welkom bij mom workout

Maak kennis met de trainers

Floor van Soest

Floor is sinds 2006 fysiotherapeute, heeft een master in de sportfysiotherapie en is moeder van drie. Tijdens haar werk heeft ze met name gefunctioneerd in de (top)sport. Ze is ervan overtuigd dat ze je kan laten ervaren hoe een workout voor moeders wél moet zijn en wat fit zijn voor je kan betekenen zelfs met een blessure.

Telma

Laura Aarts

Laura heeft als ex-topsporter (Nederlands waterpolo team) veel interesse in trainingsleer, sport en het menselijk lichaam. Ze is lekker 'no-nonsense' en volgt de opleiding tot fysiotherapeut. Daarnaast geeft ze met veel plezier waterpolo training. Op de juiste manier trainen gaat heel goed samen met plezier!

Ozlem Akyurt

Onze enthousiaste Ozlem is opgeleid als fitness trainer A-B, heeft daarnaast een cursus gedaan voor het sporten tijdens en na de zwangerschap gevolgd en is ook nog eens voedings- en mental coach. Van alle markten thuis dus! Ze vindt het belangrijk dat iemand eerst de juiste techniek leert en je luistert naar je lijf. Haar doel? Dat jij na een training zowel fysiek als mentaal met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Romy Toussaint

Romy is opgegroeid in Nijmegen en volgt in Utrecht de opleiding tot fysiotherapeute. Met een groot hart voor sport is ze een echte alleskunner, rugby, gewichtheffen en judo is haar niet vreemd. Ze heeft graag plezier in de groep, maar denkt wel met je mee om te zorgen dat jij ,in welke fase je ook zit, het beste uit je training haalt.

Jisca

We brengen je jaren ervaring uit de reguliere sport en topsport.

Wij merkten in de praktijken waar wij hebben gewerkt dat er veel onduidelijkheid is bij (aanstaande) moeders over sporten tijdens de zwangerschap, na de bevalling en zelfs jaren daarna. Je lijf is veranderd en de traditionele aanpak van sporten en bewegen is voor tijdens en na de zwangerschap vaak te generiek.

Mom Workout biedt daarom verantwoorde oefeningen in kleine groepen voor (aanstaande) moeders, waardoor er altijd echte controle op de uitvoering is. Met aandacht voor alle facetten die een workout nodig heeft, zodat je in shape komt en blijft. Volgens ons is het doel van iedere sportende moeder om zich sterk, fit en mooi te voelen.
 
Vanuit onze medische wetenschappelijke kennis is het mogelijk om jou verantwoord intensief te laten sporten. Een aanpak afgestemd op jouw persoonlijke situatie, waarbij de variërende intensiteit ervoor zorgt dat je het beste uit jezelf haalt.