FAQ

– voor (bijna) al je vragen –

Waarin zijn jullie anders dan de sportgroepen die er al bestaan voor (aanstaande) moeders?

Door de studie (sport)fysiotherapie hebben wij de meeste kennis over fysiologie, anatomie, sport en trainingsintensiteit op wetenschappelijk (master) niveau. Hierdoor kunnen wij een koppeling maken tussen de optimale training voor jouw, zodat jij resultaat merkt.

Gaan de lessen altijd door?

De lessen gaan altijd door, tenzij er onweer of ijzel wordt verwacht. Dit wordt minimaal een uur van tevoren aangegeven per whatsapp of telefoon, controleer dan altijd je telefoon voordat je van huis weg gaat.
De lessen gaan niet door op nationale feestdagen, dit zal niet leiden tot contributie vermindering. Wel kun je je aansluiten bij een andere les in die week.

Ik heb al lang niet meer gesport / ik ben niet heel fit, kan ik dan mee doen?

Tuurlijk, iedereen kan mee doen! Heb je een blessure of vraag geef dit dan altijd aan. De train(st)er maakt de workout zo, zodat iedereen op elk niveau mee kan doen en altijd op het juiste niveau traint.

Waar kan ik mijn spullen laten tijdens de workout?

Wij zorgen ervoor dat de kleine spullen altijd in de rugzak van de train(ster) kunnen. Mochten we niet op de plek blijven met de workout, dan geven we dit de week er voor aan, zodat je niet teveel spullen mee neemt.

Ik heb een blessure, kan ik daar naar laten kijken?

Je kunt altijd je blessure aan ons uitleggen, dan kunnen wij na wat fysiotherapeutische vragen en mogelijke testen bepalen of je (evt. aangepast) mee kunt doen of dat je toch behandeld moet worden door een fysiotherapeut.

Wat moet ik meenemen naar een workout?

Zorg dat je altijd een flesje water mee neemt. Daarnaast voor in de zomer, lente en herfst een droog vest of jas. Draag in de winter meerdere lagen en een jas voor op de terug weg.

Hoe betaal ik het abonnement?

De betaling gaat per automatische betaling, voorafgaand aan de maand.

Wat als ik een keer weer wisselen van locatie / tijd?

Dit kan! We hebben liever dat je elke week komt, dan dat je er één moet missen. Stuur voorafgaand de trainster(s) wel een bericht of mail dit naar floor@momworkout.nl zodat de workout op de grote van de groep aangepast kan worden.

Kan ik op elk moment in de maand starten?

Ja, het is goed mogelijk om op ieder gewenst moment van start te gaan. In de eerste maand dat je traint betaal je naar rato van het aantal workouts.

Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

Stuur een mail naar info@momworkout.nl met de datum wanneer je zou willen stoppen. Wij zullen je dan per mail een bevestiging van de opzegging sturen. Houd er wel rekening mee dat het een maand vantevoren moet.